صفحه اصلیارتباط با مادرباره ما

کتاب تذکره الاولیاء


خرید کتاب تذکره الاولیاء. فرید الدین عطارنیشابوری. مجتبی رضوانی. انتشارات: ژکان.

به روز شده 1403/02/12

امروز 1 آذر 1403

موجودی: در انبار

  •  خرید کتاب تذکره الاولیاء. فرید الدین عطارنیشابوری. مجتبی رضوانی.  انتشارات:   ژکان.

*

کتاب تذکره الاولیاء

  • تصحیح براساس نسخه نیکلسون با مقدمه عبدالوهاب قزوینی


  • مترجم : مجتبی رضوانی


    ناشر: ژکان


    سال چاپ: 1393


    تعداد صفحات: 726


    نوع جلد: جلد سخت


    سایز و مدل: وزیری سلفون


    شابک : 9786008523065

    پشتیبان فروش : 09196835373

    • 500,000 تومان

    • لینک خرید : https://www.mazhabbook.ir/خریدکتاب-تذکرة-الاولیاء-فرید-الدین-عطار-نیشابوری-ژکان



    مشخصات کتاب تذکره الاولیاء

    نام :

    کتاب تذکره الاولیاء

    تصحیح براساس نسخه نیکلسون با مقدمه عبدالوهاب قزوینی

    مولف ، نویسنده :

    فرید الدین عطارنیشابوری

    مترجم :

    مجتبی رضوانی

    انتشارات، نشر :

    ژکان

    تعداد صفحات / سایز و مدل :

    726 / وزیری سلفون

    شابک :

    9786008523065

    قیمت پشت جلد :

    500,000 تومان

    موضوع :

    سرگذشت نامه، تصوف، عارفان


    تگ ها : خرید کتاب تذکره الاولیاء. فرید الدین عطارنیشابوری. مجتبی رضوانی. انتشارات: ژکان. کتاب تذکره الاولیاء فرید الدین عطارنیشابوری. کتاب تذکره الاولیاء ژکان. مجتبی رضوانی. سرگذشت نامه، تصوف، عارفان.


    کتاب تذکرةالاولیا کتابی عرفانی است به نثر ساده و در قسمت‌هایی مسجع، که در شرح احوال بزرگان اولیاء و مشایخ صوفیه توسط فریدالدین عطار نیشابوری به فارسی نوشت شده است.

    فریدالدین ابوحامد محمد عطار نیشابوری مشهور به شیخ عطّار نیشابوری (۱۱۴۶م/۵۴۰ق -۱۲۲۱م/۶۱۸ق) یکی از عارفان و شاعران ایرانی بلندنام ادبیات فارسی در پایان سدهٔ ششم و آغاز سدهٔ هفتم است. او در سال ۵۴۰ هجری برابر با ۱۱۴۶ میلادی در نیشابور زاده شد و در ۶۱۸ هجری به هنگام حملهٔ مغول به قتل رسید.

    تولد و کودکی :

    محمدرضا شفیعی کدکنی در مقدمه‌ای که بر منطق‌الطیر نوشته‌است اشاره می‌کند که شخصیت عطار در «ابر ابهام» است و اطلاعات ما حتی دربارهٔ سنایی، که یک قرن قبل عطار می‌زیسته، بسیار بیشتر از اطلاعاتی است که از عطار در دست داریم. تنها می‌دانیم که او در نیمهٔ دوم قرن شش و ربع اول قرن هفتم می‌زیسته‌است، زادگاه او نیشابور و نام او، آنگونه که عطار گاهی در اشعارش به هم‌نامی خود با پیامبر اسلام اشاره می‌کند، محمد بوده‌است.

    عوفی در لب‌الالباب خود از او با عنوان «الأجل فریدالدین افتخار الافاضل ابوحامدِ ابوبکر العطار النیشابوری سالک جادهٔ حقیقت و ساکن سجادهٔ طریقت» یاد می‌کند. نام او «محمّد»، لقبش «فریدالدّین» و کنیه‌اش «ابوحامد» بود و در شعرهایش بیشتر عطّار و گاهی نیز فرید تخلص کرده‌است. بنا به روایت قدیمی‌ترین کاتب دیوان اشعارش نام پدر عطّار محمود و بنا به روایتی دیگری از تذکره نویسان قدیم ابراهیم بن اسحاق بود؛ نام یوسف نیز برای پدر عطار ذکر شده‌است.در کدکن زیارتگاهی است به نام «پیرِ زِرًوَند» که مورد احترام اهالی است و اهالی بر این باورند که این مزارِ «شیخ ابراهیم» پدر عطار است.

    با این که در نیشابوری بودن او هیچ شکی نیست اما انتساب او به کدکن که از قرای قدیم نیشابور بوده در هاله‌ای از ابهام است و این انتساب احتمالاً از جانب حیدریان زاوه بوده‌است که به دنبال پشتوانه‌ای برای مکتب خود می‌گشته‌اند و می‌خواسته‌اند عطار را از پیروان قطب‌الدین حیدر نشان دهند.

    کودکی عطار با طغیان غزها همراه شد؛ زمان فاجعهٔ غز، عطار ۶ یا ۷ سال بیشتر نداشت. این فاجعه چنان عظیم و موحش بود که نمی‌توانست در ذهن کودک خردسال تأثیر دردانگیز خود را نگذارد. سلطان به دست غزها اسیر شده بود و شهر در معرض خرابی و ویرانی قرار گرفته بود. عطارِ خردسال شکنجه‌ها، تجاوزها، خرابی‌ها، مرگ و درد و وحشت را اطراف خود می‌دید؛ و همین عامل بعدها موجب مرگ‌اندیشی و درداندیشی بسیار در عطار شد. چند سال بعد، پس از فروکش فتنهٔ غز، عطار در مکتب مشغول آموختن شد. در ایام مکتب، حکایاتی از زندگی بزرگانی چون عباس طوسی، مظفر عبادی، رکن‌الدین اکاف و محمد بن یحیی، او را به خود جذب می‌کرد. این حکایات علاوه بر اینکه مشوق عطار در طریقت بودند بعدها در تذکره‌الولیا گرد آمدند.

    زندگی عطار :

    او داروسازی و داروشناسی را از پدرش آموخت و در عرفان مرید شیخ یا سلسلهٔ خاصی از مشایخ تصوف نبود و به کار عطّاری و درمان بیماران می‌پرداخت. وی علاقه‌ای به مدرسه و خانقاه نشان نمی‌داد و دوست داشت راه عرفان را از داروخانه پیدا کند علاوه بر این شغل عطاری خود عامل بی‌نیازی و بی‌رغبتی عطار به مدح‌گویی برای پادشاهان شد. زندگی او به تنظیم اشعار بسیار گذشت از جمله چهار منظومه از وی علاوه بر دیوان اشعار و مجموعه رباعیاتش، مختارنامه. آوازهٔ شعر او در روزگار حیاتش از نیشابور و خراسان گذشته و به نواحی غربی ایران رسیده بوده‌است. اسنادی نیز در دست است که نشان می‌دهد حلقهٔ درسهای عرفانی عطار در نیشابور بسیار گرم و پرشور بوده‌است و بسیاری از بزرگان عصر در آن‌ها حاضر می‌شده‌اند. در دوران معاصر، شیعیان با استناد به برخی شعرهایش بر این باورند که وی دوست‌دار اهل بیت بوده‌است.

    عرفان عطار :

    درحالی که بسیاری از پژوهشگران بر این عقیده‌اند که عطار مرید شخص خاصی نبوده‌است برخی نیز بر خلاف این معتقدند؛ برای مثال در کتاب مجمع الفصاء تألیف رضاقلی خان هدایت آمده‌است: «شیخ الاصفیا شیخ فریدالدّین محمّد و ابوطالب کنیت آن جناب بود و جناب شیخ مجدالدّین بغدادی که از خلفای شیخ نجم الدّین کبری است وی را تربیت فرمود. جناب شیخ از اکابر این طبقه است و در عُلو حالِ وی کس را مجال سخن نیست. هفت شهر عشق عطّار که در عرفان معروف است از وی چنین نقل شده‌است: نخستین «جستجو و طلب» است، باید در راه مقصود کوشید-دوم مقام «عشق» است که بی‌درنگ باید به راه وصال گام نهاد. سوم «معرفت» است که هر کس به قدر شایستگی خود راهی برمی‌گزیند. چهارم «استغنا» است که مرد عارف باید از جهان و جهانیان بی‌نیاز باشد. پنجم مقام «توحید» است که همه چیز در وحدت خدا مشاهده می‌شود. ششم مقام «حیرت» است که انسان در می‌یابد که دانسته‌های او بسیار اندک و محدود است. هفتم مقام «فنا» است که تمام شهوات و خودپرستی‌های آدمی از او زایل می‌شود و می‌رود تا به حق واصل شود و در واقع از این فنا به بقا می‌رسد.

    کما قال المولوی:

    «هفت شهر عشق را عطّار گشت|ما هنوز اندر خم یک کوچه‌ایم»

    شیخ محمود شبستری به تقریبی در گلشن فرماید:

    «مرا از عاشقی خود عار ناید|که در صد قرن چون عطّار ناید و تا نپنداری که این دو بزرگ نه سخنی بی تحقیق گفته‌اند. زیرا که شیخ فریدالدین محمّد به ابتدا مانند آبای معظم خود صاحب ثروت و مِکنت و جامع فضائل و حاوی خصائل و در حکمت الهی و طبیعی بی نظیر و همتا و عطّارخانه‌های نیشابور همگی متعلّق به جناب شیخ بوده و خود در دواخانهٔ خاصه همه روزه بیماران را معالجه می‌فرموده و اغلب را دوا از دواخانهٔ خود می‌داده و استاد شیخ در این علم و عمل شیخ مجدالدّین بغدادی حکیم خاصهٔ خوارزم شاه قطب الدین محمّد بوده و بعد از فراغت از معالجات شیخ به نظم مثنویات می‌پرداخته… .»

    در منابع دیگر؛ نظیر: مرصاد العباد اثر نجم الدّین رازی و نفحات الأُنس اثر عبدالحمن جامی نیز نسبت تربیت معنوی عطار به شیخ مجدالدین بغدادی رسانده شده‌است. «تا جایی که عرفای بزرگی از جمله رضی الدین علی لالای غزنوی (متوفی ۶۴۲ یا ۶۴۳) و نجم رازی (متوفی ۶۴۵) و شیخ فریدالدین عطار نیشابوری، از مریدان و تربیت یافتگان او شیخ مجدالدین بغدادی بودند.»

    در برخی منابع دیگر شیخ نجم الدین کبری مشهور به شیخ ولی تراش را مربی و مرشد معنوی شیخ فریدالدین عطار نیشابوری خوانده‌اند.

    زهد و مرگ وی :

    آرامگاه شیخ فریدالدین عطار نیشابوری در محله باستانی شادیاخ نیشابور.

    سنگ قبر شیخ عطار : دربارهٔ به پشت پا زدن عطّار به اموال دنیوی و راه زهد، گوشه‌گیری و تقوا را پیش گرفتن وی داستان‌های زیادی گفته شده‌است. مشهورترین این داستان‌ها، داستانی است که جامی نقل می‌کند: عطار در محل کسب خود مشغول به کار بود که درویشی از آنجا گذر کرد. درویش درخواست خود را با عطار در میان گذاشت، اما عطار همچنان به کار خود می‌پرداخت و درویش را نادیده گرفت. دل درویش از این رویداد چرکین شد و به عطار گفت: تو که تا این حد به زندگی دنیوی وابسته‌ای، چگونه می‌خواهی روزی جان بدهی؟ عطار به درویش گفت: مگر تو چگونه جان خواهی داد؟ درویش در همان حال کاسه چوبین خود را زیر سر نهاد و جان به جان آفرین تسلیم کرد. این رویداد اثری ژرف بر او نهاد که عطار دگرگون شد، کار خود را رها کرد و راه حق را پیش گرفت؛ که البته این روایت، به هیچ وجه پذیرفتنی نیست زیرا که زهد عطار از همان ابتدای کودکی نمایان بوده‌است.

    مرگ عطار در سال ۶۱۸ هجری قمری به هنگام حملهٔ مغول بود؛ وی در نزدیکی دروازه شهر به دست سربازان مغول کشته شد. علاوه بر این تمام آثار وی سوزانده شد و آثاری که از وی در دست است تنها آثاری است که قبل از حملهٔ مغول، به سایر شهرها برده شده بودند.

    عطار در سخن دیگران

    عطار همواره مورد احترام شاعران دیگر بوده از جمله شیخ محمود شبستری که بیت زیر را سروده‌است:

    مرا از شاعری خود عار ناید که تا صد قرن چون عطار ناید

    اگرچه زین نمط صد عالم اسرار بود یک شمه از دکان عطار

    صائب:

    خواهد رسید رتبه صائب به مولوی گر مولوی به رتبه عطار می‌رسد

    سیف:

    سیفم که بریدم زهمه نسبت خود لیک در گفتن طامات چو عطار فریدم

    فیض کاشانی:

    هرکسی در پرده اشعار می‌گوید سخن گاه مولانا و گه عطار و گاهی مغربی

    و مولانا:

    آن سناجو کش سنایی شرح کرد یافت فردیت ز عطار آن فرید

    بیت «هفت شهر عشق را عطار گشت/ ما هنوز اندر خم یک کوچه‌ایم» نیز از جمله ابیاتی است که به مولانا منسوب شده اما در انتساب آن تردید است.

    آثار :

    در طول تاریخ آثار بسیاری به عطار نسبت داده شده‌اند و از آن گذشته پیش و پس از وی عدهٔ زیادی بوده‌اند که عطار تخلص می‌کرده‌اند؛ به گونه‌ای که عده‌ای آثار او را به تعداد سوره‌های قرآن یعنی ۱۱۴ کتاب پنداشته‌اند اما آثار مسلم عطار طبق پژوهش‌های محمدرضا شفیعی کدکنی و عبدالحسین زرین‌کوب بدین گونه است:

    اسرارنامه : اسرارنامه یکی از مثنوی‌های مسلم‌السند فریدالدین عطار نیشابوری و احتمالاً از جمله نخستین آثار او بوده‌است. این اثر مشتمل است بر ۳۳۰۵ بیت در ۲۲ مقاله. سه مقاله نخستین آن به ترتیب دربارهٔ توحید و نعت رسول اکرم و فضائل خلفای راشدین است. از مقاله چهارم به بعد دربارهٔ موضوعات گوناگون تصوف است. مقاله پنجم دربارهٔ اهمیت عشق و برتری آن از خرد با ابیات معروف ذیل آغاز می‌شود: دلا یک دم رها کن آب و گل را صلای عشق در ده اهل دل را ز نور عشق شمع جان برافروز زبور عشق از جانان درآموز.

    الهی‌نامه : این کتاب که عطار خود در اواخر عمرش در مختارنامه (و شعر زیر) با نام خسرونامه به آن اشاره می‌کند سرشار از داستان‌های دلکش کوتاه و بلند است که همگی در بین یک داستان اصلی فوق‌العاده گنجانده شده‌اند. این کتاب مانند کتب دیگر با ستایش خداوند و نعت رسول اکرم (ص) و خلفای چهارگانه آغاز می‌شود و سپس در هشت بیت روح انسان را مورد خطاب قرار می‌دهد و برای او شش فرزند: نفس، شیطان، عقل، فقر، علم و توحید ذکر می‌کند.

    منطق الطیر : مقامات الطیور که با نام منطق الطیر خوانده می‌شود شرح سفر مرغان است به درگاه سیمرغ. داستان شیخ صنعان طولانی‌ترین داستان این کتاب است و حدود ۴۰۸ بیت دارد و سرگذشت و عشق و دلدادگی پیری زاهد به نام صنعان به دختری ترسا را بیان می‌نماید.

    • مصیبت‌نامه : در بیان مصیبت‌ها و گرفتاری‌های روحانی سالک و مشتمل است بر حکایات جذاب و خواندنی. این اثر پس از منطق‌الطیر مهم‌ترین منظومهٔ اوست.
    • مختارنامه 
    • مجموعه رباعیات دارای پنجاه باب در موضوعات مختلف
    • تذکرةالاولیا
    • شرح حال و سرگذشت مربوط به نود وهفت تن از اولیاء و مشایخ تصوف.
    • دیوان اشعار

    مجموعه قصاید و غزلیات عطار که بیشتر آن‌ها عرفانی و دارای مضمون‌های بلند صوفیانه است. بنا به باور این دو پژوهشگر و بسیاری از دیگر پژوهشگران کتاب هایِ بی‌سرنامه، خسرونامه، بلبل‌نامه، پسرنامه، حیدری‌نامه، پندنامه، جوهر الذات، حلاج نامه، سیاه‌نامه، اشترنامه، لسان‌الغیب، مظهرُ الذات، معراج‌نامه، مفتاح الفتوح، نزهت‌نامه، وصلت‌نامه و هیلاج‌نامه به غلط به عطار منصوب شده‌اند. خسرونامه خود مربوط به شاعری بوده که مدت‌ها بعد عطار می‌زیسته و به شدت تحت تأثیر ابن‌عربی بوده‌است. بنا به باور شفیعی کدکنی بسیاری از این آثار «محصول روزگار انحطاط عرفان» و «یاوه‌گویی درویش‌های بیکار» ی است که طبع نظم داشته‌اند و از آنجایی که می‌خواسته‌اند آثارشان باقی بماند نام عطار را بر آن نهاده‌اند و این آثار به اشتباه هم در آثار ایران‌شناسانی چون یان ریپکا و هم برخی نویسندگان شرقی و ایرانی، آثار و افکار عطار پنداشته شده‌اند.

    مصیبت‌نامه که اندوه جهان است الهی‌نامه که اسرار عیان است

    به‌داروخانه کردم هر دو آغاز چه گویم زود رستم زین و آن باز

    مصیبت‌نامه زاد رهروان است الهی‌نامه گنج خسروان است

    جهان معرفت اسرارنامه است بهشت اهل دل مختارنامه است

    مقامات طیور امّا چنان است که مرغ عشق را معراج جان است

    چو خسرونامه را طرزی عجیب است ز طرز او که مه را نصیب است

    ساختار و درون‌مایهٔ کتاب :

    این کتاب مشتمل‌است بر مقدمه و ۷۲ باب که هریک به زندگی، حالات، اندیشه‌ها و سخنان یکی از عارفان و مشایخ تصوف می‌پردازد، و ذکر مکارم اخلاق، مواعظ و سخنان حکمت‌آمیزشان در این کتاب آورده شده‌است.

    نخستین باب به حالات و سخنان جعفر صادق اختصاص یافته است، و باب هفتاد و دوم به حسین بن منصور حلاج (متوفی ۳۰۹). به نظر محمد استعلامی، دست‌نویس‌های معتبر تذکرةالاولیا تا قرن دهم هجری، شامل همین ۷۲ باب است، امّا پس از قرن دهم فصل‌های دیگری با عنوان «ذکر متأخران از مشایخ کبار» بر این کتاب افزوده شده که حالات و سخنان ۲۵ تن از عارفان قرن‌های چهارم و پنجم را دربر دارد. در این کتاب از کسانی چون اویس قرنی، بایزید بسطامی، ابراهیم ادهم، رابعه عدویه، ابوحنیفه، شافعی، احمد حنبل و امام محمد باقر یاد شده‌است.

    عطار در دیباچهٔ کتاب نحوهٔ گزینش و تألیف مطالب را به‌روشنی بیان کرده‌است؛ بنابراین مقدمه، نقل‌ها و روایت‌های تذکرةالاولیا التقاطی از مطالب کتاب‌های دیگر است.از آثار صوفیانهٔ مهم و مشهور مربوط به اواخر قرن چهارم تا پایان قرن ششم، چند اثر با احتمال زیاد ممکن است مأخذ نقل‌های مؤلف تذکرةالاولیا باشند، که عبارت‌اند از: طبقات الصوفیه اثر ابوعبدالرحمن محمد سلمی نیشابوری، حلیةالاولیا ابونعیم اصفهانی، و رسالهٔ قشیریه نوشتهٔ ابوالقاسم قشیری. کشف‌المحجوب هُجویری نیز احتمالاً از منابع عطار بوده، زیرا عطار برخی از مضامین آن را با عبارات روان‌تر و رساتر آورده‌است.

    وضعیت انتشار :

    تصحیح انتقادی تذکرةالاولیا اولین‌بار توسط رنالد نیکلسن انجام گرفته‌است (چاپ لیدن ۱۹۰۵-۱۹۰۷). از امتیازات تصحیح نیکلسن، یکی بی‌طرفی مذهبی او (از نظر شیعه و سنی)، و دیگر مقدمهٔ محمد قزوینی بر آن است که حاوی اطلاعات دقیق و سودمندی‌است. از تصحیحات معروف دیگر تذکرةالاولیا، تصحیح محمد استعلامی است که تا کنون ۲۵ بار چاپ شده‌است . دکتر محمدرضا شفیعی کدکنی در حال تصحیح دیگری از تذکرةالاولیاء عطار نیشابوری است.

    مولف :  فرید الدین عطار نیشابوری

    ناشر : انتشارات ژکان

    نظر بدهید

    توجه: HTML ترجمه نمی شود!
        بد           خوب
    کد امنیتی

    کتب مرتبط


    کتاب چهل حدیث جلد 1

    کتاب چهل حدیث جلد 1

    چهل حدیث جلد 1 سلسله درس ها, احادیث و مباحث اخلاقی برگرفته از بیانات حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی سل

    به روز شده 1403/09/01

    38,000 تومان

    کتاب فیه ما فیه

    کتاب فیه ما فیه

    کتاب «فیه ما فیه» اثر بی همتای مولانا جلال الدین محمد بلخی با تصحیح و شرح استاد کریم زمانی تدوین شده

    155,000 تومان

    کتاب المعجم المفهرس لالفاظ القرآن الکریم

    کتاب المعجم المفهرس لالفاظ القرآن الکریم

    خود عبدالباقی در مقدمه می‏نویسد، كتاب فلوگل را اساس المعجم المفهرس قرار دادم. امّا اینگونه نبوده كه

    به روز شده 1403/09/01

    450,000 تومان

    کتاب دارالسلام در حقیقت خواب و گزارش آن دوره 2 جلدی

    کتاب دارالسلام در حقیقت خواب و گزارش آن دوره 2 جلدی

    دار السلام فی ما یتعلق بالرؤیا و المنام اثر حسین بن محمد تقی نوری (متوفی ۱۳۳۰ ق) معروف به محدث نوری

    600,000 تومان

    کتاب قرآن کریم ترجمه انگلیسی

    کتاب قرآن کریم ترجمه انگلیسی

    به روز شده 1403/05/15

    1,600,000 تومان 2,000,000 تومان

    کتاب عیدالغدیر فی عهد الفاطمیین

    کتاب عیدالغدیر فی عهد الفاطمیین

    يكى از فرقه‏ هاى تأثيرگذار در تاريخ سياسى اسلام كه توانست به مدّت نزديك 3قرن بر بخش گسترده‏ اى از سر

    150,000 تومان

    کتاب یادم نمی رود

    کتاب یادم نمی رود

    به تمام حق جویان و حقیقت طلبان منصف و برای آنانی که می خواهند بدانند بعد از پیامبر صلی الله علیه و آ

    73,000 تومان

    کتاب جمال الاسبوع بکمال العمل المشروع

    کتاب جمال الاسبوع بکمال العمل المشروع

    جَمالُ الأُسْبوع بِکَمالِ العَمَلِ الْمَْشروع تألیف سید علی بن طاووس حلی، متوفای ۶۶۴ق در موضوع ادعیه

    250,000 تومان

    کتاب موسوعه کلمه الامام المهدی الحجه بن الحسن العسکری علیه السلام ومستدرکات آن

    کتاب موسوعه کلمه الامام المهدی الحجه بن الحسن العسکری علیه السلام ومستدرکات آن

    تالیفِ: شهید سید حسن شیرازی ، ترجمه دکتر سیدحسن افتخارزاده و استاد حسن تاجری ، استدراکات استاد حسن ت

    به روز شده 1403/04/17

    3,780,000 تومان 4,200,000 تومان

    کتاب معارف میرزوی
    کتاب IN THE SHORE AURORA

    کتاب IN THE SHORE AURORA

    مؤّلف، در پنج فصل كتاب، اين عنوان‏ ها را ارائه مى‏ كند: مدينه‏ فاضله‏ اسلامى، نويدها، حماسه‏ انتظار

    به روز شده 1402/11/7

    150,000 تومان

    کتاب مقتدای مسیح

    کتاب مقتدای مسیح

    کسی که عدالت را در سرتاسر زمین گسترش می‌دهد،از فرزندان علی وفاطمه(عللیهما الله صلوات) و فرزند امام ح

    80,000 تومان

    کتاب دیده به راه : حدیث دلتنگی و مشتاقی

    کتاب دیده به راه : حدیث دلتنگی و مشتاقی

    امیرالمؤمنین(ع) فرمود: او وارد خانه‌های بزرگ و کوچک شما می‌شود؛ بر روی فرش‌های شما قدم می‌گذارد؛ در

    به روز شده 1403/09/01

    75,000 تومان

    کتاب پدر فراموش شده

    کتاب پدر فراموش شده

    در این کتاب به معرفی امام زمان علیه السلام و حوادث قبل از تولد ایشان تا مسئولیت مسلمانان درزمان غیبت

    75,000 تومان

    کتاب بیایید او را یاری کنیم ...

    کتاب بیایید او را یاری کنیم ...

    به روز شده 1403/06/13

    150,000 تومان

    کتاب برکه ی خوشبختی

    کتاب برکه ی خوشبختی

     در این کتاب که به سبکی داستانی است، داستان غدیر را با آغاز رسالت در هم می آمیزد و سپس به شرح وقایع

    50,000 تومان

    کتاب آن سوی پنجره

    کتاب آن سوی پنجره

     کتاب آن سوی پنجره تذکری است به نگا

    به روز شده 1403/09/01

    165,000 تومان

    کتاب رفاقت کیمیای سعادت

    کتاب رفاقت کیمیای سعادت

    کتاب رفاقت کیمیای سعادت توسط آقای محمد علی ارزیده به رشته تحریر درامده و توسط انتشارات شفی

    150,000 تومان

    کتاب پیوند معنوی با ساحت قدس مهدوی

    کتاب پیوند معنوی با ساحت قدس مهدوی

    کتاب پیوند معنوی با ساحت قدس مهدوی, اثر میرزا علی اکبر صدرالاسلام همدانی و چاپ انتشارات آفاق...

    به روز شده 1402/11/7

    320,000 تومان

    کتاب یادگاران 4: شهید حسن باقری

    کتاب یادگاران 4: شهید حسن باقری

    کتاب حاضر که جلد چهارم از مجموعه «یادگاران» می باشد، مشتمل بر خاطراتی از شهید حسن باقری است.

    به روز شده 1403/02/09

    20,000 تومان

    برچسب ها: کتاب تذکره الاولیاء, فرید الدین عطار نیشابوری, انتشارات ژکان, سرگذشت نامه، تصوف، عارفان, خرید اینترنتی کتاب مذهبی، داستان های تذکره الاولیاء، فرید الدین عطار نیشابوری