مشخصات کتاب شورای نگهبان در آمریکا
نام : |
کتاب شورای نگهبان در آمریکا |
مولف ، نویسنده : |
سید هاشم میر لوحی |
انتشارات، نشر : |
دفتر نشر معارف |
تعداد صفحات / سایز و مدل : |
56 / رقعی شومیز |
شابک : |
9789645313263 |
قیمت پشت جلد : |
50,000 تومان |
موضوع : |
قوانین و مقررات انتخابات ایالات متحده آمریکا |
|
در کتاب شورای نگهبان نوشته سید هاشم میرلوحی با موضوع اصلی ولایت فقیه میتوان به نکات مهمی اشاره کرد
نکتۀ اول این که نگارنده به دمو کراسی و آزادی غربی و نیز بسیاری از نهضت های روشنفکری غربی - که به وسیلۀ جهودان صهیونیست بنا شده اند و بسیاری از مردم، حتی افرادی در ایران، در دام آنها قرار گرفته اند و میگیرند -اعتقاد ندارد. نکتۀ دوم این ه خود آمریکایی های صاحبنظر اظهار میدارند که چنین نیست که جامعۀ آمریکا یک دیدگاه و نظر را دربارۀ بسیاری از موضوع ها و در زمینه های گوناگون داشته باشد، بلکه در زمینۀ فرهنگ سیاسی و موضوع هایی
نظیر حقوق بشر، دین، و مالیات -در میان بسیاری از مسائل دیگر -به شدت، به دو گروه متفاوت تقسیم شد هاند. بعضی از آمریکایی های صاحب نظر از دو نوع جهان بینی کاملا متضاد در آمریکا سخن میگویند، به طوری که آمریکا را به دو بخش تقسیم کرده است. حال، اگر چنین وضعی در جامعۀ آمریکا وجود دارد، پس، مبرهن است که تفاوت و فرق فاحشی در زمینه ها و موضوع های مختلف بین ما (به عنوان یک جامعۀ مسلمان و توحیدی) و آمریکا (به عنوان یک جامعۀ مشرک، ملحد، و فاسد که برخی از افراد فرهیختۀ آمریکایی، فرهنگ آمریکا را فرهنگ فاضلاب می خوانند وجود داشته است و دارد، و باید هم داشته باشد.
نکتۀ سوم اینکه اگرچه فرهنگ و سیاست، باورهای دینی و جها نبینی و بسیاری از ارزشها و حتی مدینۀ فاضلۀ ما و همچنین، بسیاری از خوردنی ها و آشامیدنی های ما با غربی ها، ازجمله آمریکایی ها، متفاوت
است و ما نباید خود را با غربی ها مقایسه کنیم و بسنجیم، ولی ازآ نجاکه بدبختانه برای بعضی افراد، آمریکا یک معیار و میزان و بت محسوب می شود و به شمار می آید، و اینگونه افراد به شعارهای توخالی آمریکا دلبسته اند و گول آن شعارها را، که به هیچ وجه آمریکا به آ نها عمل نمیکند و فقط از آنها دم میزند، خورده اند و بعضی از آنان اسلام التقاطی را به یدک
میکشند، و بعضی جهالت پیشه و بعضی نیز شیطان طلب، شیطان صفت، و شیطان پرورند، لذا، در این کتاب، ما به مبحث ولایت مطلقه نیز اشاره خواهیم داشت تا شاید برای بخشی از جامعه مفید واقع شود.
کتاب «شورای نگهبان در آمریکا»، به قلم سید هاشم میرلوحی، به سیستم انتخابات و نظارت بر آن در آمریکا میپردازد. نویسنده که بیش از ۱۵ سال در آمریکا زیسته است، با توجه به منابع موجود در خود آمریکا دست به نگارش اثری متفاوت زده است. وی در این اثر به این نکته میپردازد که چطور نمایندگان، سناتورها و رئیس جمهور آمریکا انتخاب میشوند و رأیدهندگان نیز چطور واجد رأیدهندگی شمرده میشوند؟
میرلوحی در این کتاب توضیح میدهد که بندهای مختلف متمم ۱۴ به علاوه دیگر قوانین آمریکا، چنان سخت و محکم است که به راحتی هر فردی را که بر اساس موارد مندرج در این بخشها احراز صلاحیت نشود، از سمت لشکری و کشوری محروم میشود. از جمله این قوانین، احراز صلاحیت افراد برای نمایندگی یا ریاست جمهوری است.
در بخشهایی از این کتاب میخوانیم:
«بخش سوم متمم ۱۴ قانون اساسی آمریکا میگوید: «هر فردی که سابقه شورش، قیام، یاغیگری، گردنکشی یا نافرمانی دارد یا به دشمنان آمریکا کمک و یاری رسانده است، یا با آنها مساعدت کرده است و باعث آسایش دشمنان آمریکا شده است (هر چند سابقه خدمت در دولت آمریکا، کنگره و ... داشته باشد)، نه تنها نمیتواند رئیس جمهور، معاون رئیس جمهور، عضو کنگره آمریکا، عضو مجلس قانونگذاری ایالات مختلف آمریکا، عضو هیئت انتخاب کننده رئیس جمهور آمریکا شود، یا هرگونه سمت کشوری و لشکری در ایالات متحده یا در هر یک از ایالتهای آمریکا داشته باشد، بلکه اصلاً حق رأی دادن نیز ندارد»؛ بنابراین بر اساس قوانین محرومیت از حق رأی، در سال ۲۰۰۸ میلادی، تعداد ۵، ۳۰۰، ۰۰۰ نفر و در سال ۲۰۱۶ میلادی، نزدیک به ۶، ۱۰۰، ۰۰۰ از شهروندان آمریکایی از رأی دادن محروم بودهاند.
کتاب و ادبیات.
تقریباً یک ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ میلادی، روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد که «از هر ۴۰ نفر آمریکایی، یک نفر از رأی دادن در ماه نوامبر ۲۰۱۶ محروم است» ... براساس قانون اسمیت ... که در سال ۱۹۴۰ میلادی وضع شد، حمایت از سرنگونی دولت یا تبلیغ برای آن، براندازیِ خشن دولت، و راهاندازی یا وابسته بودن به هر گروه و سازمانی که وفادار و حامی سرنگونی یا براندازیِ خشن دولت است، یک «جرم جنایی» محسوب میشود. حتی دادگاه با استناد به قانون مزبور، تحت عنوان تبلیغاتِ باورهای سیاسی ممنوعه بعضی از افراد آمریکایی را روانه زندان کرد.
مولف : دکتر سید هاشم میر لوحی
ناشر : انتشارات معارف